Psykologhuset - mulighedernes hus er noget ganske særligt, mener vi selv...


Psykologhuset - mulighedernes hus har til huse i centrum af Odense, nær banegård og andre offentlige transportfaciliteter og nær parkeringsmuligheder.

Et af klinikkens mål er at sikre en faglig høj standard blandt personalet. Det gør vi dels ved indbyrdes faglig sparring og dels med løbende efteruddannelse.

Vi mener selv, at Psykologhuset - mulighedernes hus er noget ganske særligt. Ikke alene fordi her er en god atmosfære, venlige mennesker og professionelle behandlere. Det er også fordi, at vi har skabt gode rammer for samarbejde, gensidig inspiration og erfaringsudveksling. Alt det kommer vores klienter til gode.

Der er flere faggrupper i Psykologhuset - mulighedernes hus. Ud over psykologer er her en parterapeut, familievejleder samt en coach.

Der er ingen af lokalerne i Psykologhuset - mulighedernes hus, der er helt ens, vi er en klinik med stor individualitet på mange måder. Vi laver meget, og vi er mange terapeuter, og vi kan derfor højst sandsynligt også finde en terapeut, der vil kunne dække dit behov.

 

Fra 21/1- 13/2 kontaktes vi på telefonsvarer på 66 11 13 12 som aflyttes dagligt, eller mail post@psykologhus.dk.

 

Fra 21/1- 13/2  henviser vi til at du å 66 11 13 12 du lægger besked på telefonsvareren hvis du vil i kontakt med os, eller ved afbud. Vi aflytter den dagligt.

Du kan også skrive til os på : post@psykologhus.dk

Henvisning fra lægen?

Der er desværre lang ventetid med henvisning fra lægen under sygesikringsordningen.

Derfor er du meget velkommen til at ringe til os for at høre om, hvilke andre muligheder vi kan tilbyde for at hjælpe dig.

Læs mere om os her

Privatlivspolitik for Psykologhuset Odense

Psykologhuset er data ansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi har fastlagte procedurer for medarbejdere der behandler følsomme persondata. Vi beder dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne herunder til at meddele os evt. ændringer

Kontaktoplysninger:

Kontaktpersoner:

Tue Toft og Jonna Knudsen

CVR 29789630 og 39125749

Telefon: 66 11 13 12

Mail: post@psykologhus.dk

www.psykologhus.dk

 

Parterapi Forældrevejledning

Ingen ventetid. Ingen registrering. Erfaren forældrevejleder og parterapeut.

Hjælp til forældre med at løse konflikter indbyrdes eller med børnene, uden skænderier, men med redskaber, der giver harmoni i familien for både børn og voksne.

Om Parterapi Om forældrevejledning

Særlig erfaring med sammenbragte familier. Læs mere her

 

.......... Flytning til ......... : Benediktsgade nr 8

Så er vi flyttet igen pr 1/6
Denne gang til et gult byhus rundt om hjørnet fra Frederiksgade, til Benediktsgade, skråt overfor der hvor vi var til 1/6.
Vi har sat et skilt på døren, så du stadig kan finde os.
Desværre er der ikke længere parkering i gården i Frederiksgade nr 67, men der er stadig parkering at finde på Rødegårdsvej, og Drewsens vej

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it