Akutordning

Akut psykologbistand

Psykologhuset - mulighedernes hus vil gerne være med til at sikre trygheden for jeres medarbejdere. Derfor vil tilbyder en professionel akutaftale, hvor I får mulighed for hurtig psykologfaglig hjælp.

Når vi taler om psykologbistand er timing utrolig vigtig, og jo før psykologen inddrages, jo bedre. På den måde kan indsatsen afpasses i forhold til, hvor personen eller teamet er i deres bearbejdelse af den indtrufne hændelse.

En akutaftale er naturligvis udtryk for, at medarbejdertrivsel og tryghed for medarbejderne ligger virksomheden på sinde, samtidig er det også i længden den billigste løsning.

Hvornår

Akut psykologhjælp kan være aktuel at tilbyde medarbejderen ved følgende hændelser:

  • Dødsfald hos nærtstående person eller på arbejdspladsen
  • Røveri, overfald, trusler
  • Ulykker, hvor der har været fare for alvorlig personskade
  • Brand, eksplosion eller indbrud i virksomheden
  • Afskedigelser og andre krisesituationer

Hjælpen

Formålet med den krisepsykologiske hjælp er, at personen, i et fortroligt rum, får bearbejdet de psykiske følgevirkninger hændelsen naturligt skaber. Vores psykologer er uddannede til at hjælpe mennesker sikkert igennem krisens udfordringer. Derfor kan de skabe den tryghed, der er nødvendig for, at personen kommer ovenpå igen.

Det skal være enkelt

I en presset situation er det af betydning, at hjælpen let kan tilkaldes. Vi har derfor et særligt akutnummer, der er nemt at huske og gør det enkelt at komme i kontakt med os. Derudover har vi udarbejdet oplysningsark til ophængning på opslagstavler og lignende.

Får I brug for psykologisk krisehjælp udenfor vores normale åbningstid, kontakter vi dig hurtigts muligt og senest inden for 12 timer efter, I har kontaktet os. Så snart vi har kontakten med jer vil I blive tilbudt en konsultation indenfor 24 timer.

Fortrolighed

For mange mennesker er det vigtigt, at den psykologiske hjælp behandles med ydereste fortrolighed. Af den årsag har vi også stort fokus på, at håndtere dette i hele processen.

Anbefalinger

"Hurtig svartid og erfarne psykologer giover tryghed foir arbejdsstedet, når det spidser til. Uanset om det er på en almindelig hverdag eller weekend. Det er vigtigt at have en professionel samarbejdsparter, der har erfaring og den rigtige tilgang, om det så drejer sig om supervision eller akutte kriser".

Simon Våben, Afdelingsleder, Specialcenter for Voksne med Handicap

 

"Vi har med stor tilfredshed og tryghed anvendt AKUT-funktionen ved Psykologhuset. Der var en parathed efterfulgt af en meget professionel tilgang før, under og efter seancerne, som mødte vores berørte medarbejdere".

Henrik Hørslev Hansen

 

 

Du kan kontakte os på telefon 66 11 13 12 mandag- torsdag mellem 12-12.45

 

Uden for telefontiden kan du lægge en besked på telefonsvareren hvis du vil i kontakt med os. Du kan også skrive til os på post@psykologhus.dk

Afbud skal ske pr telefon eller besked på telefonsvareren

Henvisning fra lægen?

Der er desværre lang ventetid med henvisning fra lægen under sygesikringsordningen.

Du er dog meget velkommen til at ringe til os for at høre hvilke andre muligheder vi kan tilbyde for at hjælpe dig.

Læs mere om os her

Privatlivspolitik for Psykologhuset Odense

Psykologhuset er data ansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi har fastlagte procedurer for medarbejdere der behandler følsomme persondata. Vi beder dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne herunder til at meddele os evt. ændringer

Kontaktoplysninger:

Kontaktpersoner:

Tue Toft og Jonna Knudsen

CVR 29789630 og 39125749

Telefon: 66 11 13 12

Mail: post@psykologhus.dk

www.psykologhus.dk

 

Parterapi Forældrevejledning

Ingen ventetid. Ingen registrering. Erfaren forældrevejleder og parterapeut.

Hjælp til forældre med at løse konflikter indbyrdes eller med børnene, uden skænderier, men med redskaber, der giver harmoni i familien for både børn og voksne.

Om Parterapi Om forældrevejledning

Særlig erfaring med sammenbragte familier. Læs mere her

 

Husk at vi er flyttet. Pr 1/6 2018 flyttede vi til Benediktsgade nr 8. Vi er altså ikke længere i nr. 6

Du finder os nu i et lille gult byhus, med en blå dør.
Vi har sat et skilt på døren, så du stadig kan finde os.
Kom gerne i god tid hvis du er i bil. Du kan finde parkering skråt overfor, eller på Drewsens vej eller Drewsensvej, eller Rødegårdsvej

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it