Supervision

Vi tilbyder supervision individuelt, til personalegrupper og til medarbejdere såvel som ledere. 

Vi er eksperter i interaktionen og relationen mellem mennesker. Vi hjælper personalegrupper med at blive opmærksomme på de kulturelle forhold de befinder sig i, og hvordan disse forhold til tider fungerer som ’modspillere’ frem for ’medspillere’.

Vores sagssupervision har et relationelt perspektiv, der tager udgangspunkt i mentalisering.

Vores sagssupervision er baseret på tilgangen og menneskesynet, at der er et menneske, der har det vanskeligt frem for, der er et vanskeligt menneske. Vi hjælper med at afdække, hvilke ’gode grunde’ personen havde til at handle, som vedkommende gjorde. Og ud fra denne indsigt hjælper vi gruppen med at skærpe interventionen overfor personen.

Vores fokus er rettet mod struktur og proces. Det er strukturen, der skaber betingelserne for processerne. Vores filosofi er, at det først er nødvendigt, at være opmærksom på de strukturelle forhold førend en eventuel forandring kan finde sted.

I det omfang vi finder det relevant i forhold til processen i supervisionsgruppen, laver vi mindre oplæg om relevante temaer.

Vi ser tryghed som den grundlæggende forudsætning for vores supervision. Vi går op i, at der i gruppen er en tryg og tillidsfuld atomsfære, og ser det som en nødvendighed for at skabe udvikling og læring.

Vi ser problemer som udfordringer, der kan skabe engagement i arbejdslivet.

 

Fra 21/1- 13/2 kontaktes vi på telefonsvarer på 66 11 13 12 som aflyttes dagligt, eller mail post@psykologhus.dk.

 

Fra 21/1- 13/2  henviser vi til at du å 66 11 13 12 du lægger besked på telefonsvareren hvis du vil i kontakt med os, eller ved afbud. Vi aflytter den dagligt.

Du kan også skrive til os på : post@psykologhus.dk

Henvisning fra lægen?

Der er desværre lang ventetid med henvisning fra lægen under sygesikringsordningen.

Derfor er du meget velkommen til at ringe til os for at høre om, hvilke andre muligheder vi kan tilbyde for at hjælpe dig.

Læs mere om os her

Privatlivspolitik for Psykologhuset Odense

Psykologhuset er data ansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi har fastlagte procedurer for medarbejdere der behandler følsomme persondata. Vi beder dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne herunder til at meddele os evt. ændringer

Kontaktoplysninger:

Kontaktpersoner:

Tue Toft og Jonna Knudsen

CVR 29789630 og 39125749

Telefon: 66 11 13 12

Mail: post@psykologhus.dk

www.psykologhus.dk

 

Parterapi Forældrevejledning

Ingen ventetid. Ingen registrering. Erfaren forældrevejleder og parterapeut.

Hjælp til forældre med at løse konflikter indbyrdes eller med børnene, uden skænderier, men med redskaber, der giver harmoni i familien for både børn og voksne.

Om Parterapi Om forældrevejledning

Særlig erfaring med sammenbragte familier. Læs mere her

 

.......... Flytning til ......... : Benediktsgade nr 8

Så er vi flyttet igen pr 1/6
Denne gang til et gult byhus rundt om hjørnet fra Frederiksgade, til Benediktsgade, skråt overfor der hvor vi var til 1/6.
Vi har sat et skilt på døren, så du stadig kan finde os.
Desværre er der ikke længere parkering i gården i Frederiksgade nr 67, men der er stadig parkering at finde på Rødegårdsvej, og Drewsens vej

 

 

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it